ACTUALITATE

Iohannis: Nu am fost niciodata angajat al vreunui serviciu secret. Nu la mine s-a referit Traian Basescu

Iohannis: Nu am fost niciodata angajat al vreunui serviciu secret. Nu la mine s-a referit Traian Basescu

Candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, presedinte al PNL, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Zalau, ca este sigur ca presedintele Traian Basescu nu s-a referit la el cand a vorbit de ofiteri acoperiti in randul actualilor candidati la alegerile prezidentiale.

‘E curioasa declaratia, fiindca presedintele tarii, dupa cum stim cu totii, are mai multe informatii decat noi toti. Putea presedintele, daca tot a inceput fraza, s-o termine, dar in stilul traditional nu a facut-o. Pot sa va spun simplu: la mine sigur nu s-a referit. Nu sunt, n-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire in vreun fel angajat in vreun serviciu special vreodata’, a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Acesta a adaugat ca nu stie la cine s-a referit seful statului, deoarece nu e unul dintre politicienii care detin informatii de tip ‘insider’ (secret n.r.)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca inainte de a-si depune candidaturile cei care candideaza la Presedintie ar trebui sa mentioneze in CV daca au fost sau nu ofiteri acoperiti, aratand ca stie ca printre acestia exista oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

‘Candidatii au timp inainte de a-si depune candidaturile sa spuna public, sa-si completeze CV-ul, daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu’, a spus seful statului la B1 Tv.

Basescu a precizat ca, in cazul in care candidatii nu vor preciza acest lucru, o va face el.

‘Am obligatia sa o fac. Exista lege care interzice serviciilor sa-si faca cunoscute retelele, ofiterii acoperiti, descoperiti, dar cand discutam despre functia de presedinte al Romaniei nu poti sa nu informezi, nu spune nimeni sa o faca Serviciul ca nu are voie prin lege, dar candidatul are obligatia sa o faca si voi fi in masura sa va aduc probe ce inseamna acest dublu buton’, a afirmat seful statului.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275