POLITICA

Iohannis: Oamenii asteapta de la mine mai multa seriozitate ca viitor presedinte!

Iohannis: Oamenii asteapta de la mine mai multa seriozitate ca viitor presedinte!

Iohannis Oamenii asteapta de la mine mai multa seriozitate ca viitor presedinte!2

Candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca oamenii asteapta de la el ca viitor presedinte mai multa seriozitate si sa aduca mai multa prosperitate si mai multe sanse.

„In special, oamenii imi spun ca se asteapta de la mai multe locuri de munca. Acesta este exact lucrul pe care mi-l doresc si eu” a declarat, intr-o scurta declaratie de presa, Klaus Iohannis.

Intrebat care dintre prerogativele presedintelui, potrivit Constitutiei, este cel mai greu de aplicat, Klaus Iohannis a raspuns ca „toate se aplica relativ usor”.

„Ce este cel mai greu de aplicat, mai degraba greu de pus in practica, este viziunea presedintelui. Totodata, consider ca acesta este lucrul cel mai important. Presedintele face lucrurile ce sunt scrise in Constitutie, dar rolul lui este mult, mult mai important pentru societate prin viziunea cu care vine si, daca are noroc, o poate pune in practica si poate sa miste societatea in ansamblul ei”, a spus el.

Candidatul ACL la prezidentiale a participat anterior la o intalnire cu aproape o suta de oameni de afaceri bihoreni, precum si la festivitatile prilejuite de Ziua Orasului.

„Oamenii de afaceri m-au incurajat, mi-au spus problemele lor, doleantele dansilor si am putut sa constat ca ceea ce isi doresc dansii sunt exact lucrurile pe care si eu le-am propus si noi, noul mare partid de dreapta, incepand de la relaxare fiscala, transparenta, predictibilitate in legislatia fiscala la nevoia de infrastructura”, a subliniat candidatul ACL.

El a precizat ca ii place in Oradea, mai cu seama ca, dupa festivitatile din parcul 1 Decembrie, a avut ocazia sa se plimbe putin prin oras.

„Trebuie sa spun ca va invidiez pentru parcurile pe care le aveti in Oradea. In Sibiu, din pacate, stam un pic mai inghesuiti in oras. Sper sa le ingrijiti asa cum se cuvine, ca sa le aveti pentru foarte multe generatii”, a spus Iohannis.

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, liderul organizatiei liberale a municipiului, si-a manifestat onoarea de a-l avea ca oaspete pe liderul PNL si candidatul ACL la alegerile din 2 noiembrie.

„Este o onoare pentru mine, ca primar, ca dl Iohannis sa fie astazi la Oradea alaturi de ceilalti lideri ACL. Sper ca prezenta dansilor sa fie de bun augur atat in ce priveste votul din primul tur la alegerile prezidentiale, dar si din turul al doilea. Cred ca pentru Oradea si pentru mine, ca roman, este foarte important ca alegerile prezidentiale sa fie castigate de domnul Klaus Iohannis”, a mentionat Bolojan.

Klaus Iohannis s-a deplasat ulterior la intalniri electorale cu oameni din Beius si Alesd.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309