POLITICA

Iohannis propune o serie de schimbari in toate functiile de conducere ale PNL!

Iohannis propune o serie de schimbari in toate functiile de conducere ale PNL!

Iohannis propune o serie de schimbari in toate functiile de conducere ale PNL!2

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis propune o serie de modificari pentru toate functiile de conducere ale partidului, de la renuntarea la liste pana la desfiintarea functiei de prim-vicepresedinte.

Iohannis a precizat ca a propus o serie de modificari pentru Statutul PNL, intre care renuntarea la functia de prim-vicepresedinte al PNL si alegerea tuturor functiilor in mod individual.

„Am propus ca toate functiile eligibile sa fie la alegere libera. Deci, nu se va merge – dupa propunerea mea sigur – pe lista de motiune cu o lista de persoane, ci fiecare pozitie, incepand de la presedinte, la vicepresedinte, la secretar general, se va ocupa prin competitie directa in cadrul partidului”, a precizat presedintele interimar al PNL.

El a mentionat ca propunerile sale au fost doar discutate in BPN, intrucat acest for nu are atributul de a le aproba sau respinge, urmand ca alte discutii sa aiba loc in comisia care se ocupa de modificarea Statutului.

De asemenea, Iohannis a precizat ca propunerea este de a se pastra numarul actual de vicepresedinti.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309