POLITICA

Iohannis schimba marca de masina. Va folosi un rival al BMW

Iohannis schimba marca de masina. Va folosi un rival al BMW

iohannis cu BMW M5

In vremea in care a fost primar al Sibiului, Klaus Iohannis a folosit diferite modele de BMW ca si masina de serviciu, acestea fiindu-i oferite gratuit de importatorul marcii germane. Ajuns la Palatul Cotroceni insa, presedintele va schimba si marca de masina.

Potrivit dcnews.ro, Klaus Iohannis va folosi un Mercedes-Benz S-Klasse, limuzina ce urmeaza sa-i fie livrata direct din Germania. Cu toate ca reprezentantii Mercedes-Benz Romania nu au dorit sa faca vreo declaratie pe aceasta tema, se pare ca va fi o versiune normala a S-Klasse, nu un Mercedes-Maybach S, versiunea de superlux a limuzinei germane. Mode­lul livrat va fi un S500 4Matic cu ampatament alungit, al carui pret standard este de 121.000 de euro cu TVA.

Masina a fost aleasa in urma unei licitatii organizata de SPP, iar S-Klasse a castigat lupta cu Audi A8 si BMW Seria 7.

Mercedes-Benz S-Klasse este una dintre cele mai utilizate limuzine din lume pentru sefii de stat. Traian Basescu, Emil Constantinescu si Ion Iliescu au utilizat limuzine Mercedes-Benz S-Klasse.

Pe piata locala S-Klasse este cea mai bine vanduta limuzina de lux.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309