EVENIMENT

Iohannis si-a condus soacra pe ultimul drum. Peste 150 de oameni prezenti la ceremonie

Iohannis si-a condus soacra pe ultimul drum. Peste 150 de oameni prezenti la ceremonie

Cuplul prezidential sa trait, astazi, cea mai grea zi din mandatul presedintelui. Klaus si Carmen Iohannis au condus-o pe ultimul drum pe Georgeta Lazurca, mama Primei Doamne, la ceremoniea de inmormantare participand un numar restrans de persoane, doar apropiati ai familiei si elevi ai lui Carmen Iohannis, de la Liceul Gheorghe Lazar.

inmormantare-soacra-iohannis

In total au fost aproximativ 150 de persoane prezente la inmormantarea Georgetei Lazurca, soacra presedintelui Klaus Iohannis, care a decedat duminica, la varsta de 82 de ani.

Alaturi de Carmen si Klaus Iohannis, la inmormantare au fost prezenti presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Paul Porr, fin al presedintelui, Judith Urban, consulul Germaniei la Sibiu, Andreas Huber, consul onorific al Austriei la Sibiu si fin al presedintelui, primarul orasului, Astrid Fodor, prefectul judetului Sibiu, Cristian Roman.

Din partea Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula a transmis un mesaj de condoleante familiei prezidentiale. Au fost prezenti si profesori si elevi de la Colegiul National „Gheorghe Lazar”, unde preda Carmen Iohannis.

„In aceste momente indoliate pe care le traiti alaturi de ceilalti membri ai familiei, va suntem alaturi sufleteste si dorim sa va impartasim, cu pretuire si binecuvantare, adanca noastra compasiune, cant de mangaiere si intarire intru Domnul”, se arata printre altele, in mesajul de condoleante transmis presedintelui Iohannis, de catre Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza.

Inmormantarea a fost oficiata de un sobor de preoti catolici.

Sursa: Agerpres

Foto: www.oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309