ACTUALITATE

IOHANNIS si-a lansat primul clip publicitar pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE!

IOHANNIS si-a lansat primul clip publicitar pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE!

IOHANNIS si-a lansat primul clip publicitar pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE!333

Klaus Iohannis si-a lansat un clip de promovare care circula pe Facebook si Youtube, facut public in 22 septembrie.

In videoclipul publicat initial pe canalul de youtube oficial al lui Iohannis, primarul Sibiului apare in timpul vizitelor sale facute in mai multe localitati din Romania, in ultimele luni.

”Pentru mine, intalnirile cu oamenii raman cel mai sincer si corect sondaj electoral. Multumesc celor 2,2 milioane de romani care mi-au acordat increderea si sprijinul lor, semnand pentru sustinerea candidaturii mele! Impreuna, putem face Romania prospera si puternica, Romania respectului!”, spune Iohannis in mesajul postat alaturi de acest clip

Remintim ca primarul Sibiului si totodata presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus sambata dupa amiaza dosarul cu candidatura sa la Presedintia Romaniei. Iohannis a mers personal la Biroul Electoral Central printre cele 2,2 milioane de semnaturi aflandu-se si cele aproximativ 70.000 din judetul Sibiu.

Klaus Iohannis a aratat celor de la BEC ca el a strans peste 2.200.000 de semnaturi, afirmand ca a intrat in cursa electorala pentru a face altfel de politica.

Sursa: oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279