ACTUALITATE

Iohannis, ultima zi de primar. „Mie imi pasa de Sibiu. Daca imi cer sfatul, voi fi bucuros sa il dau”

Iohannis, ultima zi de primar. „Mie imi pasa de Sibiu. Daca imi cer sfatul, voi fi bucuros sa il dau”

image
Klaus Iohanis isi incheie, astazi, mandatul de primar al Sibiului, dupa 14 ani si jumătate. Edilul si-a depus mandatul iar de la ora 14,00, Consiliul local va oficia aceasta formalitate, urmand sa o propuna pe Astrid Fodor (FDGR) primar interimar.
La ultima conferinta de presa, care a durat doar 5 minute, Iohannis le-a multumit sibienilor si colegilor din Primarie. „Le multumesc in primul rând sibienilor care mi-au acordat de patru ori la rand mandatul de primar. In 14 ani am reusit sa transformam orasul, in unul din cele mai frumoase din Romania”, a fost mesajul presedintelui ales pentru sibieni. Apoi, Iohannis le-a multumit si oamenilor din Primarie. „Plecarea este grea, dar cand spus Sibiu spun acasa. Au fost 14 ani extraordinar de frumosi. Nu am nicio emotie, echipa de la Primarie este foarte buna. Mie imi pasa de Sibiu si daca doamna Fodor sau domnul Popa (n.r. viceprimarii Sibiului) îmi vor cere sfatul, voi fi bucuros sa il dau”, a declarat viitorul presedinte al Romaniei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279