POLITICA

Ion Iliescu: Nu cred ca Iohannis are sanse de succes!

Ion Iliescu: Nu cred ca Iohannis are sanse de succes!

Ion Iliescu Nu cred ca Iohannis are sanse de succes!2

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat ca nu crede ca liderul PNL Klaus Iohannis are sanse de succes la alegerile prezidentiale, fiindca acestuia ii lipsesc multe.

„Eu nu cred ca domnul Iohannis are sanse de succes in aceasta campanie pentru prezidentiale. Sigur, el are sprijinul partidului sau, al celor doua partide (PNL si PDL, n.r.), e un om care are anumite date, adica seriozitate, eu l-am cunoscut si la Sibiu ca primar, dar ii lipsesc multe pentru un om politic de aliura necesara la nivel national”, a spus Iliescu.

Intrebat ce ii lipseste lui Iohannis, fostul sef de stat a raspuns:

„Ii lipseste experienta politica necesara la acest nivel. Una e experienta de primar chiar de succes si alta e experinta la nivel de activitate politica in fruntea unui partid, ca activitate administrativa, la nivel guvernamental si asa mai departe. Si asta nu se castiga cu usurinta. Deci eu cred ca dansul are niste handicapuri pe care cred ca greu le va putea trece”.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279