ACTUALITATE

ISU Sibiu despre intoxicatia de la Marquardt: Nu stim ce substanta este!

ISU Sibiu despre intoxicatia de la Marquardt: Nu stim ce substanta este!

Peste 20 de angajati ai Marquardt au ajuns la spital intoxicati cu o substanta care inca nu a putut fi depistata, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu. 

intoxicatie Sibiu, marquard

Sursa foto: oradesibiu.ro                         

Din cele 22 de persoane care au primit ingrijiri medicale, 11 au fost spitalizate in urma intoxicatiei cu o substanta necunoscuta emisa de un utilaj al fabricii.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru a acorda asistenta medicala de specialitate la 22 de persoane itoxicate cu o substanta necunoscuta degajata de un utilaj al unui operator economic din zona industriala vest. Din acestia 11 au fost transportati la UPU cu sase autospeciale SMURD si cinci ambulante de la SAJ. Au fost evacuate persoanele din zona de productie, iar operatorul economic a intreprins masuri pentru remedierea deficientelor si reluarea activitatii de productie doar im momentul respectarii  reglementarii specifice”, a declarat  locotenent Laurentiu Anastasiu, purtator de cuvant ISU Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279