ACTUALITATE

Iulia Albu despre Nicolle Stanese: “O femeie frumoasa, dar cu sanii pierduti prin decolteu”. Nicolle: “Multumesc. Ne revedem fara sani turtiti”

Iulia Albu despre Nicolle Stanese: “O femeie frumoasa, dar cu sanii pierduti prin decolteu”. Nicolle: “Multumesc. Ne revedem fara sani turtiti”

Abia intrata in “lumea buna” a vedetelor de televiziune, dupa ce a prezentat finala concursului Eurovision, in locul Andreei Marin, ca Nicolle Stanese a  si inceput sa aiba contre cu “divele” de pe Dambovita.

nicolle stanese la eurovisionPrima cu care a intrat in conflict este Iulia Albu, care a criticat tinuta sibiencei, din seara in care a prezentat Eurovisionul, la TVR, scrie wowbiz.ro. Fashion editorul sustine ca rochia aleasa de bruneta nu a fost deloc inspirata pentru silueta sa, ba mai mult, decolteul arata usor dubios in rochia croita prost.

“Nicolle Stanese a avut in mod cert o aparitie extrem de neinspirata in cadrul galei Eurovision. Rochia aleasa, departe de a se incadra contextului, desi, daca ma gandesc bine, nu este cazul sa supraevaluam „vecinatatile”, a scos in evidenta un detaliu pe cat de firesc, pe atat de nepotrivit a fi televizat, repet, in acest context.  Spun firesc, pentru ca este un efect natural al alaptarii. Spun nepotrivit, pentru ca locul unei femei care trece prin asta nu este pe ACEA scena. Spun „acest context” pentru ca eu as fi fost prima care ar fi aplaudat la scena deschisa o initiativa coerenta in a incuraja alaptatul. Cu accentul pe COERENTA. Dar sa revenim… Nicolle Stanese este o femeie frumoasa. O femeie frumoasa care a ales o rochie extrem de nefericita. Cam la fel de nefericita cum au fost si sanii sai, pierduti in acel decolteu. Cam la fel de nefericita ca intreg show-ul cu iz de rufaraie veche… Costumele concurentilor au parut „inchiriate” de la un second hand local, desi s-ar putea, din nou, sa supraestimez preocuparea organizatorilor pentru acest eveniment…”, sustine Iulia Albu.iulia_albu_

Nicolle a vazut critica Iuliei si a tinut sa ii multumeasca pentru toate sfaturile. Ea a promis ca va tine cont de tot ce i-a spus fosta doamna Albu si ca la urmatorul eveniment va fi mai atenta.

„Apreciez felul in care a analizat tinuta mea. Tin cont de orice critica sau sfat, pentru ca din absolut orice, pot invata! Multumesc, Iulia Albu! Ne ‘intalnim’ la urmatorul eveniment/proiect, fara sani turtiti. Promit”, a scris Nicolle pe Facebook.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279