ACTUALITATE

Johannis catre liberali: Am un proiect pe zece ani cu PNL

Johannis catre liberali: Am un proiect pe zece ani cu PNL

Iohannis Am dorinta de a face un lucru bun in fruntea PNL!2Presedintele interimar al PNL, Klaus Johannis, le-a spus marti parlamentarilor liberali, reuniti intr-o sedinta a grupurilor comune, ca are un proiect politic pentru zece ani, in care este deplin angajat, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Johannis a fost intrebat in grupurile PNL cat de implicat se considera in soarta PNL si ce proiect politic de viitor are.

Liderul PNL a precizat ca s-a gandit la un proiect politic pentru zece ani, in care este pe deplin angajat si care contine doua paliere: realizarea unui partid puternic de centru-dreapta si sustinerea unei guvernari in care sa poata fi implementate pe termen lung in principal masuri economice de dreapta, au relatat sursele citatee.

Conform acestora, Johannis a mentionat ca obtinerea Presedintiei Romaniei este doar o etapa in proiectul sau, afirmand ca obiectivul principal tine de promovarea unei guvenari PNL-PDL.

Liderul PNL nu a precizat, insa, daca proiectul la care se refera inseamna obtinerea a doua mandate de presedinte al Romaniei.

Totodata, el a sustinut ca apartenenta sa la minoritatea germana nu o considera un element definitoriu, afirmand ca este ”doar cetatean roman”, au relatat sursele citate.

La finalul reuniunii, Klaus Johannis a explicat ca discutia purtata cu parlamentarii PNL a vizat dorinta sa de a cunoaste opiniile acestora in ceea ce priveste actiunile PNL.

El a fost intrebat de jurnalisti daca au fost opinii referitoare la loialitatea sa in cazul in care va fi ales presedinte al Romaniei.

”Acuma opinii si discutii sunt de foarte multe feluri si imi place asa, PNL este un partid viu si din acest punct de vedere pot sa va spun ca sunt deschis pentru absolut toate discutiile. A fost acuma o sesiune cu discutii foarte interesante si foarte binevenite”, a raspuns liderul PNL.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309