POLITICA

Johannis e convins: Vor incepe sa vina dosarele

Johannis e convins: Vor incepe sa vina dosarele

Primarul Sibiului, Klaus Johannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta ca in perioada urmatoare sa iasa la iveala dosare mai vechi ale sale, dupa ce a anuntat ca va candida la functia de presedinte al PNL.Klaus Iohannis candideaza la sefia PNL!2

“Ohooo, vor fi multe dosare. Se vor reincalzi cele din 2000, 2004, 2008…In 2012 nu au mai prea fost pentru ca dumneavoastra (n.r. – mass media) v-ati cam saturat de ele. Dar acum se vor aparea din nou”, este convins primarul Johannis.

Acesta a vorbit si despre gestul colegului sau de partid, Ludovic Orban, de a renunta la candidatura PNL, dupa ce isi anuntase intentia de a intra in cursa. “Este o decizi luata in interesul PNL si fair-play fata de mine”, a spus Klaus Johannis, care a precizat ca nu a negociat nicio viitoare functie pentru fostul ministru al transporturilor.

In privinta pozitiei pe care o va ocupa presedintele demisional al PNL Crin Antonescu, edilul Sibiului spune ca, dupa Congresul din 28-29 iunie se la stabili. “Asta va fi o tema pe care o vom discuta in doi, in trei, in patru. Vom avea un raspuns bun”, a spus Johannis.

Intrebat la ce se asteapta in ceea ce il priveste pe liderul demisionar al liberalilor, Johannis a raspuns: „Asta o sa va spun dupa ce avem discutia in doi, in trei, in patru”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279