ACTUALITATE

Johannis: Ii avertizez pe colegii mei care vor sa plece ca isi vor pierde mandatul

Johannis: Ii avertizez pe colegii  mei care vor sa plece ca isi vor pierde mandatul

Presedintele PNL Klaus Johannis i-a avertizat, miercuri, pe toti alesii ACL ca „isi vor pierde mandatul” daca vor profita de Ordonanta de urgenta care permite alesilor locali sa schimbe partidul.

„Specialistii Aliantei Crestin Liberale au analizat Ordonantele guvernului si considera ca acestea sunt neconstitutionale. Ii avertizez pe toti alesii locali – primari, consilieri, presedinti de consilii judetene – sa nu se lase ademeniti de aceasta ordonanta. Noi vom ataca la Curtea Constitutionala ordonanta si aceasta va fi declarata neconstitutionala. Vom ataca fiecare optiune in parte a fiecarui ales local si ii avertizez ca se vor afla in ilegalitate si isi vor pierde mandatul. Eu sper sa fie putini sau deloc cei care vor pleca”, a declarat, la Sibiu, Klaus Johannis.
Primarul Sibiului a mai spus ca ACL nu va primi in rândurile sale niciun membru al altui partid, venit in urma acestei Ordonante. „Nu primim traseistii politici si nu încurajam traseismul”.
OUG care permite alesilor locali sa opteze pentru un alt partid, in termen de 45 de zile a fost publicata in Monitorul Oficial miercuri.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279