POLITICA

Johannis: Imi e foarte greu sa plec de la Sibiu. Dar o sa ma intorc!

Johannis: Imi e foarte greu sa plec de la Sibiu. Dar o sa ma intorc!

Primarul Sibiului Klaus Johannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca sansele ca el sa revina in fruntea Sibiului sunt destul de mari, “fie ca va fi peste doi ani sau mai devreme”. Pana atunci, in conditiile in care negocierile de astazi din cadrul USL vor duce la instalarea lui Johannis ca ministru de interne si vicepremier, interimatul la Primaria Sibiu va fi asigurat de viceprimarul Astrid Fodor.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Johannis, a fost întrebat, marti, într-o conferinta de presa, daca i se pare greu sa plece de la Primaria Sibiu dupa 14 ani de mandat.

„Nu mi-e greu, mi-e foarte greu. Eu am spus ce-am spus, nu ca sa impresionez pe cineva sau ca sa-mi dea PSD replici. Eu nu-mi doresc sa plec de aici, dar, daca situatia acum a evoluat asa si am facut pasul cu PNL, mi-l asum, dar asta nu înseamna ca plec bucuros, saltaret sau oricum altcumva”, a raspuns Johannis.

El a precizat ca, în eventualitatea în care va pleca din functia de primar, interimatul va fi asigurat de viceprimarul din partea FDGR Astrid Fodor.

Johannis a spus ca a vazut localitati în care interimatul a durat si doi ani si ca mai repede de sase luni nu au fost organizate nicaieri alegeri pentru un nou primar.

Întrebat daca este posibil ca el sa fie urmatorul candidat pentru functia de primar al municipiului Sibiu, Johannis a raspuns: „Exista o sansa destul de mare sa fiu urmatorul candidat la functia de primar al municipiului Sibiu, exista sanse rezonabile sa fiu eu acela”.

Johannis a precizat ca data la care se organizeaza alegerile este stabilita, dupa o lunga procedura, de catre ministrul de Interne, functie pe care o va detine daca pleaca de la Primaria Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349