POLITICA

Johannis: Incercarea de suspendare a presedintelui este o aiureala

Johannis: Incercarea de suspendare a presedintelui este o aiureala

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Johannis nu este de acord cu intentia PSD de a declansa o noua procedura de suspendare a presedintelui si dezaproba modul in care Victor Ponta si Traian Basescu isi adreseza invective in media. Primarul-Klaus-Iohannis1

„E dragut cum premierul si presedintele isi arunca in cap vorbe la televizor, dar mai bine si-ar vedea de treaba”, a declarat primarul Sibiului. Cat despre intentia PSD de a declansa o noua suspendare a lui Traian Basescu, Klaus Johannis o catalogheaza drept „o aiureala, e doar o aflare in treaba in campania electorala”.

Johannis a mai declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca PNL va introduce o motiune de cenzura, cel mai probabil, dupa alegerile europarlamentare, chiar daca, in acest context politic nu crede ca va avea vreun rezultat. „Motiunea de cenzura este un instrument simbolic prin care ne maifestam dezacordul fata de modul de guvernare. In acest context insa, este putin probabil ca motiunea sa aiba succes”, a declarat liderul PNL.

In intentia de a da jos Guvernul Ponta, PNL se poate baza pe sustinerea Partidului Forta Civica, care a anuntat deja ca sustine orice motiune de cenzura.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279