ACTUALITATE

Johannis, instalat cu aplauze in fruntea PNL

Johannis, instalat cu aplauze in fruntea PNL

crin antonescu si klaus johannis la prezidiuPrimarul Sibiului, Klaus Johannis a fost instalat, luni, presedinte interimar al PNL, dupa ce presedintele demisionar Crin Antonescu s-a retras, de la conducerea partidului. Potrivit Mediafax, care citeaza surse din interiorul PNL, in momentul in care a fost anuntata decizia in Biroul Politic National (BPN), cei prezenti au inceput sa aplaude.

Klaus Johannis va fi presedinte interimar al PNL pana la organizarea congresului extraordinar de la sfarsitul lunii iunie. Potrivit surselor citate, dupa anuntul lui Crin Antonescu privind renuntarea la functia de presedinte interimar al PNL, facut formal in sedinta BPN al partidului, seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus a precizat ca in mod automat conducerea partidului este preluata de Klaus Johannis.

Membrii BPN al PNL au luat act de acest lucru, Johannis fiind aplaudat de colegii din conducerea partidului, au relatat sursele citate.

De asemenea, Crin Antonescu a fost aplaudat de colegi in momentul in care Johannis si Quintus i-au multumit pentru activitatea avuta in fruntea partidului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349