POLITICA

JOHANNIS: Nu e clar ca vreau sa candidez la Presedintie

JOHANNIS: Nu e clar ca vreau sa candidez la Presedintie

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Johannis, a declarat, joi, referitor la o posibila candidatura pentru functia de sef al statului, ca nu vrea sa fie „nici candidatul lui X, nici al lui Y”, adaugand ca „nici nu e clar” ca vrea sa candideze.iohannis-basescu

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Johannis, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca considera ca este un candidat la Presedintie pe care l-ar vota Traian Basescu.

„Asta vom vedea. Dar, pentru mine, este important sa avem un candidat care sa fie votat de romani. Ce voteaza oamenii, pe persoane, este treaba fiecaruia. Ceea ce vrem noi este sa venim cu un candidat care este vazut ca un posibil presedinte bun pentru tara, nu pentru X sau Y, ca pana la urma X si Y pune stampila aici sau aici”, a raspuns Johannis.

De asemenea, intrebat daca este de parere ca ar avea sanse mai mari la alegerile prezidentiale daca ar fi sustinut de Traian Basescu, Johannis a raspuns: „Nu am o relatie (cu Traian Basescu – n.r) si nu ma preocupa. Nu vreau sa fiu candidatul nici al lui X, nici al lui Y. Nici nu e clar ca vreau sa fiu candidat la ceva”.

Acesta a precizat, in repetate randuri, ca intre PNL si PDL nu au existat discutii referitoare la numele persoanei care va candida pentru Presedintie, stabilindu-se doar ca va exista un candidat unic.

Johannis, a afirmat ca, la alegerile prezidentiale, „romanii vor iesi la vot daca vom avea un candidat bun pe care-l agreeaza”.

„Oricum, prezidentialele sunt alegerile care aduc cel mai mare numar de alegatori la urne, in traditia noastra scurta de democratie”, a mai spus Johannis.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279