POLITICA

Johannis, o arma politica atunci cand Crin Antonescu are dorinte razboinice

Johannis, o arma politica atunci cand Crin Antonescu are dorinte razboinice

Primarul Sibiului Klaus Johannis este doar folosit de presedintele PNL Crin Antonescu pentru a se razboi cu aliatul sau din USL, Victor Ponta, este de parere presedintele Forta Civica Sibiu, Diana Pavelescu.

“Am asistat in ultima saptamana la un spectacol trist si jalnic din partea USL. Din pacate, in acest circ pagubos pentru noi toti a fost cooptat, indirect, si Sibiul, prin prezenta primarului Klaus Johannis. Ceea ce parea o veste care sa ne bucure, ca primarul Johannis va intra in Guvern a devenit o lupta surda intre PNL si PSD. Se pare ca, mai mult ca sigur fara voia sa, Klaus Johannis naste dispute la cel mai inalt nivel atunci cand este pe cale sa faca pasul catre Guvern. S-a intamplat in 2009 se intampla acum din nou. Din nefericire pentru Klaus Johannis, acesta risca sa devina o arma politica atunci cand Crin Antonescu are dorinte razboinice, fie cu adversarii politici fie cu cei care, pana la acel moment, ii erau parteneri”, a declarat Diana Pavelescu intr-o conferinta de presa. Liderul FC Sibiu considera ca primarul Johannis nu este decat un vector de imagine de care Crin Antonescu incearca sa se foloseasca. “Nu putem sa nu observam ca Johannis nu este decat un pretext intr-o batalie crancena ce se duce in acest moment in USL. Doar ca, la fel ca intotdeauna, cei care au de suferit de pe urma circului politic suntem noi. In loc sa fie preocupati de a guverna tara, Crin Antonescu si Victor Ponta incearca, fiecare, sa isi scoata din joc fostul partener. Si ambii incearca sa iasa din jocul guvernarii cu cat mai putine daune de imagine. Din pacate, este cursul firesc al unei aliante nefiresti, dar in care romanii au avut, la un moment dat, incredere. Acesta este momentul in care romanii trebuie sa isi dea seama cat de mult au fost pacaliti de declaratii de dragoste eterna care s-a risipit insa de indata ce partenerii au descoperit gustul desfraului si ca singuri s-ar putea infrupta mai bine din placerile puterii”, a spus Pavelescu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349