POLITICA

Johannis: “Putini liberali vor sa iasa de la guvernare”

Johannis: “Putini liberali vor sa iasa de la guvernare”

Membrii PNL care isi doresc iesirea de la guvernare este mai mic decat cei care ar sustine o astfel de varianta, sustine prim-vicepresedintele PNL, Klaus Johannis.

Klaus Johannis a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum comentează faptul că tot mai mulţi colegi de partid susţin ieşirea PNL de la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Asta este: sunt un număr mare de membri care vor să continue USL şi să se rămână la guvernare şi este un număr mai mic care cred că ar fi o variantă ieşirea de la guvernare”, a răspuns el. Întrebat ce părere are, personal, despre acest lucru, Johannis a afirmat că „sunt argumente şi de-o parte şi de alta”.

„Sunt argumente şi de-o parte şi de alta. Argumentul principal pentru a rămâne este că USL a câştigat alegerile şi ar trebui să continue până-şi îndeplineşte mandatul. Argumentul de cealaltă parte este că PNL pierde profil în cadrul alianţei, vezi măsura scutirilor de rate”, a spus Johannis.

Întrebat dacă eventuala ieşire de la guvernare nu ar afecta candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale, Johannis a răspuns: „Părerile sunt foarte împărţite. Cred că ar trebui discutată de analişti profesionişti. N-aş răspunde la această întrebare”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309