EVENIMENT

Johannis: Scandalurile de coruptie ale lui Vonica si Carabulea ma deranjeaza. Afecteaza imaginea Sibiului

Johannis: Scandalurile de coruptie ale lui Vonica si Carabulea ma deranjeaza. Afecteaza imaginea Sibiului

Primarul Sibiului, Klaus Johannis s-a declarat surprins de scandalul retetelor false in care este implicat Ilie Vonica si grupul Polisano, pe care il conduce.

Noua persoane au fost retinute in scandalul retetelor false! Ioana Vonica este printre ele!2„M-a surprins neplacut cand am auzit, dar trebuie sa vedem daca acuzatiile sunt reale”, a spus primarul.

Johannis sustine ca atat scandalul in care este implicat Ilie Vonica dar si un alt om de afaceri important din Sibiu, Ilie Carabulea, afecteaza imaginea orasului. „Orice astfel de scandal nu poate sa nu afecteze imaginea Sibiului, si este normal sa ma deranje”, a comentat  Klaus Johannis.

In urma cu cateva zile, proprietarul Polisano, Ilie Vonica si sotia acestuia, Ioana, au fost rodicati de procurori, fiind acuzati ca, prin intermediul farmaciilor Reteta, pe care le controleaza, au decontat retete false, prejudiciul fiind de circa 3,5 milioane euro.

Proprierarul Holdingului Atlassib, Ilie Carabulea se afla de mai mult timp in arest, in urma unui scandal privind societatea de asigurari CarpaticaAsig.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275