ACTUALITATE

Johannis: Vestea mortii dr. Vonica m-a intristat profund, Sibiul ii va simti lipsa. Condoleante familiei!

Johannis: Vestea mortii dr. Vonica m-a intristat profund, Sibiul ii va simti lipsa. Condoleante familiei!

ilie vonicaDecesul unuia din cei mai importanti oameni de afaceri sibieni, dr. Ilie Vonica (foto)a socat intreaga comunitate. Cunoscut ca un apropiat al fondatorului grupului Polisano, primarul Klaus Johannis a declarat ca este „profund intristat” de disparitia acestuia. 

„Vestea tragicei morti a doctorului Ilie Vonica m-a întristat profund. Pe langa calitatea sa de doctor, pe langa statutul sau de om de afaceri, doctorul Ilie Vonica a fost alaturi de comunitatea sibiana, de administratia locala, în cele mai importante momente, constientizand apartenenta la aceasta. De aceea, cu siguranta, vom simti cu totii lipsa doctorului, omului de afaceri, dar mai ales a omului Ilie Vonica. Gandurile mele se îndreapta acum spre familia sa, foarte greu încercata în aceste momente. Dumnezeu sa dea putere acestei familii si Dumnezeu sa îl ierte pe cel care a fost Dr. Ilie Vonica. Sincere condoleante familiei indurerate”.

Ilie Vonica s-a sinucis, marti, aruncandu-se in gol de pe terasa locuintei sale. Gestul sau a fost motivat de arestarea sotiei sale Ioana, in scandalul retetelor false.

In urma cu doar o saptamana, Klaus Johannis se arata deranjat de implicarea lui Vonica in acest scandal, dupa cum esibian a scris aici:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349