POLITICA

Judetul Sibiu are un nou SUBPREFECT! Lucian Radu a fost numit in functie!

Judetul Sibiu are un nou SUBPREFECT! Lucian Radu a fost numit in functie!

Judetul Sibiu are un nou SUBPREFECT! Lucian Radu a fost numit in functie!2

Fostul inspector sef adjunct al ITM Sibiu Lucian Radu a fost numit subprefect al judetului Sibiu, dupa ce Florin Orlatan a demisionat in ziua in care urma sa fie investit.

Ceremonia de instalare in functia de subprefect a lui Lucian Radu, fost inspector sef adjunct al ITM Sibiu, la care au participat toti sefii de deconcentrate din Sibiu, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, dar si reprezentanti ai mediului academic si cultural din oras, a fost condusa de prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli.

Prefectul a citit Hotararea de Guvern din 20 mai prin care a fost numit in functia subprefect Lucian Radu si i-a urat succes acestuia.

„In Prefectura trebuie sa existe o echipa puternica, sudata, care sa duca la indeplinire programul de guvernare”, a declarat Ovidiu Sitterli.

In 7 mai, liberalul Mircea Cretu a fost demis din functia de subprefect al judetului Sibiu, in locul sau fiind numit, in aceeasi zi, prin Hotarare de Guvern, Florin Orlatan, care era trimis in judecata din luna februarie, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, dupa o licitatie pentru concesionarea unor terenuri.

Orlatan a demisionat din functie in 16 mai, chiar in ziua in care urma sa fie investit ca subprefect.

Florin Orlatan a participat si el la ceremonia de investire in functie a lui Lucian Radu si a declarat ca a demisionat din functie din cauza scandalului legat de dosar, dar va lucra tot in Prefectura Sibiu.

In februarie, sase functionari din cadrul administratiei locale din cadrul Consiliului Local Ocna Sibiului si din cadrul Finantelor Publice Sibiu, printre care si Florin Orlatan, au fost trimisi in judecata de catre procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia pentru abuz in serviciu si conflict de interese, dupa o licitatie pentru concesionarea unor terenuri.

In prezent, Mircea Cretu este director al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275