ACTUALITATE

Judetul SIBIU, sub atentionare de COD GALBEN de ploi! Cat de FRIG va fi in urmatoarele zile!

Judetul SIBIU, sub atentionare de COD GALBEN de ploi! Cat de FRIG va fi in urmatoarele zile!

Judetul SIBIU, sub atentionarea de COD GALBEN! Cat de FRIG va fi in urmatoarele zile!2

Meteorologii au pus sub atentionare de cod galben de ploi insemnate cantitativ pana joi la ora 23,00 judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Sibiu.

In aceste zone cantitatile de apa vor depasi 20-25 de litri/mp si izolat 40-60 litri/mp, iar in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

Ploi pe arii extinse se vor semnala in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in jumatatea de sud-vest, unde vremea se va raci accentuat, iar vantul se va intensifica treptat.

Potrivit meteorologilor, de joi, de la ora 23,00, pana vineri, la ora 23,00, vremea se va raci accentuat in toate regiunile, iar Codul galben va fi extins si va viza 24 de judete, respectiv Botosani, Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Buzau, Brasov, Prahova, Dambovita, Sibiu, Arges, Valcea, Mehedinti, Gorj, Caras Severin, Hunedoara, Alba si Cluj.

ANM semnaleaza ca in toate zonele de munte si de deal se vor cumula cantitati de precipitatii de peste 20-25 de litri/mp si izolat peste 40-50 litri/mp. Vantul va avea intensificari locale cu viteze ce vor depasi temporar 50-60 km/h. In a doua parte a noptii de joi spre vineri (23/24 octombrie) si in cursul zilei de vineri, 24 octombrie, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare in Carpatii Orientali si in jumatatea de nord a Moldovei. Trecator va ninge si pe crestele celorlalte masive montane.

Meteorologii avertizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece pana spre sfarsitul lunii octombrie.

Sursa: agerpres.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349