ACTUALITATE

Judetul Sibiu, sub cod galben de ninsoare si vant puternic

Judetul Sibiu, sub cod galben de ninsoare si vant puternic

Judetul Sibiu se afla sub cod galben de ninsori si vant puternic in urmatorele ore, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), atentionarea fiind valabila si pentru judetele Brasov, Bistrita-Nasaud, Maramures si Caras-Severin.

ninsoare

Potrivit meteorologilor, pana la ora 12:00, in zona de munte, la peste 1.500 metri din judetul Sibiu si Brasov, in localitatile Sambata de Sus si Vistea, se va semnala ninsoare moderata ce determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 metri, cu fenomene asociate, precum vant cu viteze la rafala de 50-70 kilometri/ora, viscolind zapada. Aceste fenomene vor afecta inclusiv Transfagarasanul, avertizeaza specialistii. Tot pana la ora 12:00, in zona de munte a judetelor Bistrita-Nasaud si Maramures, se va semnala, la altitudini de peste 1.000 de metri, ninsoare insotita de vant, cu viteze care la rafala vor atinge 50 — 70 kilometri/ora si care determina scaderea vizibilitatii. De asemenea, pana la ora 13:20, in zona de munte a judetului Caras-Severin, se vor semnala intensificari ale vantului, care vor atinge local 80 — 100 km/h, cu fenomene asociate, precum transport de zapada la altitudini de peste 1.800 de metri.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309