POLITICA

Klaus Iohannis a primit Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni!

Klaus Iohannis a primit Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni!

Klaus Iohannis a primit Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni!2

Primarul Klaus Iohannis s-a aflat in perioada 6-9 iunie 2014 in Germania, in Dinkelsbühl, pentru a participa la Intalnirea sasilor de pretutindeni, intalnire anuala care se bucura de o larga participare din partea etnicilor germani.

Cu aceasta ocazie, in prezenta unor oficialitati din Guvernul german si alaturi de oficialitati locale, primarului Klaus Iohannis i-a fost decernata Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni pentru meritele sale in reprezentarea si sprijinul acordat sasilor transilvaneni in calitatea sa de primar al Municipiului Sibiu si de presedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Romania, functie detinuta de domnia sa pana in luna februarie 2013.

Diploma si de medalia i-au fost inmanate primarului Klaus Iohannis de domnul Bernd Fabritius, membru in Parlamentul german si presedinte al Federatiei Sasilor Transilvaneni, in cadrul unei ceremonii care a avut loc duminica, 8 iunie, la ora 17, in Biserica St. Pauls din Dinkelsbühl.

Klaus Iohannis a primit Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni!3

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275