POLITICA

Klaus Iohannis: Avem o puzderie de masuri pentru romani, dar la finalul zilei nu avem nimic!

Klaus Iohannis: Avem o puzderie de masuri pentru romani, dar la finalul zilei nu avem nimic!

Klaus Iohannis Avem o puzderie de masuri pentru romani, dar la finalul zilei nu avem nimic!2

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a profitat cu ocazia lansarii programului economic al PNL sa intepe si Cabinetul Ponta, declarand ca Guvernul anunta o puzderie de masuri dar la finalul zilei nu reiese nimic.

„Constatam ca in momentul de fata Romania este mai degraba administrata decat guvernata, lucru simplu de observat. Se iau multe masuri, avem o teleguvernare exceptionala, senzational de multe aparitii guvernamentale, o puzderie de masuri si de natura economica, dar daca stam la finalul zilei si incercam sa ne dam seama in ce directie mergem, cel putin eu, unul, recunosc ca nu-mi dau seama ce se intampla. Cred ca lipseste un concept”, a declarat Iohannis.

Prim-vicepresedintele PNL a sustinut ca lansarea programului economic vine in perspectiva in care liberalii se pregatesc de guvernare la finalul acestui an.

„Am elaborat un set de principii, un prim set de masuri si de idei. Noi credem ca fara relaxare fiscala nu se poate face nimic. Noi credem ca relaxarea fiscala este cheia spre crestere economica si spre aducerea la suprafata a economiei subterane”, a sustinut Iohannis.

El a mentionat ca acesta este motivul pentru care PNL a propus o cota de TVA de 16%, plafonat la nivelul cotei unice si al altor impozite.

Iohannis a precizat ca intre cei care au lucrat la elaborarea programului economic al PNL au fost Eugen Nicolaescu, Lucian Isar, Cosmin Marinescu.

PNL a lansat programul „Economia liberala – Prin noi insine”, in prezenta catorva sute de simpatizanti, la Palatul Parlamentului, intre cei prezenti numarandu-se fostul presedinte Emil Constantinescu si candidatii PNL la europarlamentare.

Programul economic al PNL, adoptat vineri in Delegatia Permanenta, propune plafonarea TVA si a altor impozite si taxe la 16%, renuntarea la ideea unui nou acord cu FMI, mizand pe un ritm de crestere economica anuala de 5% in urmatorii 10 ani.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349