CULTURA

Klaus Iohannis dezvaluie culisele campaniei electorale intr-o noua carte

Klaus Iohannis dezvaluie culisele campaniei electorale intr-o noua carte

Autobiografia lui KLAUS IOHANNIS, PAS CU PAS in LIBRARIA HABITUS!2

Fostul primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis isi va lansa al doilea volum, dupa ce, in noiembrie 2014 a scos pe piata cartea “Pas cu Pas”. Succesul de care s-a bucurat acesta l-a determinat pe Iohannis sa scrie o continuare, “Primul pas”.

„Primul pas” va fi lansata la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015, ce va avea loc intre 20 si 24 mai, in Bucuresti.

Volumul „Primul pas”, care va fi publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat pe 23 mai, la standul editurii, si va dezvalui informatii din culisele campaniei electorale si din primele zile ale mandatului de presedinte, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Cartea va reprezenta o continuare a volumului „Pas cu pas”, lansat la sfarsitul anului trecut si vandut in peste 130.000 de exemplare, marcand numeroase recorduri editoriale. Astfel, dupa ce a fost cea mai cautata carte din istoria Targului Gaudeamus (19 – 23 noiembrie 2014), cu aproape 8.000 de exemplare vandute in trei zile, „Pas cu pas”, de Klaus Iohannis, a devenit unul dintre volumele cu cea mai rapida ascensiune in topul vanzarilor din Romania, atingand cifre rar intalnite pentru piata de profil romaneasca, atat pentru editia tiparita, cat si pentru cea in format electronic, informeaza reprezentantii editurii Curtea Veche Publishing.

De asemenea, Curtea Veche Publishing a primit solicitari pentru traducerea volumului in limbile bulgara, germana, maghiara si olandeza.

Inca de la evenimentul de lansare a volumului „Pas cu pas”, la Targul de carte Gaudeamus 2014, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va sustine cultura. „Voi fi un presedinte foarte apropiat de acest domeniu, nu doar pentru ca am fost primarul Capitalei Culturale Europene (Sibiu, n.r.), ci pentru ca sunt un cititor avid si un mare iubitor de cultura”, a spus presedintele Iohannis.

„Cultura ne salveaza”, a mai spus atunci Klaus Iohannis.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279