POLITICA

Klaus Iohannis: E inadmisibil ca in 2018 capitala Moldovei sa nu fie legata de vestul tarii printr-o AUTOSTRADA!

Klaus Iohannis: E inadmisibil ca in 2018 capitala Moldovei sa nu fie legata de vestul tarii printr-o AUTOSTRADA!

Klaus Iohannis E inadmisibil ca in 2018 capitala Moldovei sa nu fie legata de vestul tarii printr-o AUTOSTRADA!2

Candidatul ACL la Presedintie Klaus Iohannis a declarat ca este inadmisibil ca in 2018 cand Romania sarbatoreste o suta de ani de la Marea Unire, capitala Moldovei sa nu fie legata de vestul tarii printr-o autostrada.

Klaus Iohannis a declarat la Iasi, in fata catorva sute de membri si simpatizanti ai PNL si PDL, ca Moldova trebuie sa fie legata printr-o autostrada de vestul tarii, el afirmand ca „proiectul nu este un lucru prea mare, ci prea putin, pentru ca e de la sine inteles ca trebuie sa se intample”.

„Este inadmisibil ca in 2018, cand sarbatorim o suta de ani de la Marea Unire, capitala Moldovei sa nu fie legata de vestul tarii”, a spus Iohannis.

Liderul PNL Klaus Iohannis a mai spus ca, dupa ce va castiga alegerile prezidentiale, ACL ar trebui sa guverneze zece ani, el condiderand ca2014 este anul schimbarii in politica romaneasca.

„Nu vrem sa castigam doar prezidentialele, ci sa guvernam cel putin zece ani, pentru a face Romania mai buna. Am dovedit ca se poate face la Sibiu, unde am adus investitii si am coborat somajul de la 12 la suta spre zero. Voi dovedi ca se poate in toata Romania. Zece ani de guvernare de dreapta este obiectivul meu”, a spus Klaus Iohannis.

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a participat, duminica, la Teatrul National din Iasi, la o intalnire cu membrii si simpatizantii ACL, la care au fost majoritatea liderilor PNL si PDL.

Tot duminica, la Iasi, are loc o intalnire comuna a grupurilor parlamentare PNL si PDL, pentru a stabili prioritatile legislative ale ACL in viitoarea sesiune parlamentare, care incepe luni. La sedinta sunt asteptati peste o suta de senatori si deputati ai PNL si PDL.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349