POLITICA

Klaus Iohannis a efectuat vizita medicala. E sanatos tun!

Klaus Iohannis a efectuat vizita medicala. E sanatos tun!

Scrisoarea lui KLAUS IOHANNIS catre Zgonea si Tariceanu!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a efectuat analizele medicale anuale, care sunt obligatorii pentru seful statului. Potrivit Administratiei Prezidentiale, fostul primar al Sibiului este sanatos si pregatit sa exercite functia. 

Potrivit comunicatului de presa al Administratiei Prezidentiale, in conformitate cu hotararea CSAT nr. 166 din 2006, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Potrivit raportului medical, vizita medicala anuala a fost facuta de o comisie multidisciplinara care apreciaza ca presedintele Romaniei este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Presedintele Romaniei efectueaza, anual, un set de analize pentru stabilirea starii de sanatate. Aceasta este prima vizita medicala a presedintelui Klaus Iohannis, de la preuarea mandatului, in decembrie 2014.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275