ACTUALITATE

Klaus Iohannis, iritat de un jurnalist german. Replica sa l-a lasat fara cuvinte

Klaus Iohannis, iritat de un jurnalist german. Replica sa l-a lasat fara cuvinte

Ce vrea sa faca IOHANNIS pentru romani! Prima DORINTA a presedintelui ales!

Un jurnalist german a fost “pus la colt” de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la recenta vizita a acestuia la Berlin, dupa ce primul i-a adresat o intrebare malitioasa, scrie www.epochtimes-romania.com, care citeaza o dezvaluire facuta de fosta “voce” a Romaniei Libere, jurnalistul Neculai Constantin Munteanu.

„Ce poate face Romania pentru a-si impiedica romanii de la emigrare?”, a fost intrebarea care l-a iritat pe fostul primar al Sibiului, care i-a replicat: „O sa raspund in limba romana, insa, daca nu este foarte clar, va rog sa intrebati din nou”. Apoi a inceput sa vorbeasca in romana, pe un ton apasat:

„Din pacate, cand e vorba de Romania, se vede mai intai migratia saraciei, dar se discuta foarte greu de migratia fortei de munca calificata si foarte calificata care pleaca din Romania si vine in Germania. Cunosc personal sute de astfel de persoane – ca sa nu zic mii – care s-au integrat perfect si muncesc in Germania cu folos. Aceste persoane sunt o pierdere pentru Romania”, a spus Iohannis. Raspunsul sefului statului nu a mai avut nevoie de lamuriri suplimentare.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279