POLITICA

Klaus Iohannis isi incheie campania acolo unde bucurestenii se asteptau mai putin!

Klaus Iohannis isi incheie campania acolo unde bucurestenii se asteptau mai putin!

Klaus Iohannis isi incheie campania acolo unde bucurestenii se asteptau mai putin!2

Klaus Iohannis isi va incheia campania electorala acolo unde bucurestenii se asteptau mai putin, copresedintele ACL SIBIU, deputatul Mircea Cazan, invintandu-i pe sibieni  vineri, 31 octombrie, ora 16.30, in Piata Mare din municipiul Sibiu la mitingul de sustinere al candidatului Klaus Iohannis.

La finalul campaniei electorale, Klaus Iohannis doreste sa fie alaturi de sibienii sai care l-au  votat si sustinut in ultimii 14 ani, timp in care Sibiul a devenit unul dintre cele mai dezvoltate orase din  Romania si Europa si capitala culturala europeana.

Deputatul Mircea Cazan le multumeste anticipat tuturor sibienilor care vor veni in Piata Mare vineri , si totodata ii  indeamna sa vina la vot duminica aceasta, dar si pe 16 noiembrie, si sa acorde votul si increderea lui Klaus Iohannis.

“Sa vina la vot in numar cat mai mare pentru a alege sa traiasca intr-o Romanie normala, fara decalaje intre zonele tarii. La momentul actual, Romania este sufocata de de prea multa galagie. de coruptie si minciuna. Candidatul ACL, Klaus Iohannis , propune o altfel de politica: mai putin scandal, mai multa serioziate si rezultate. Haideti cu totii, dragi sibieni, vineri in Piata Mare si sa aratam tuturor romanilor ca de aici, din centrul tarii , din municipiul lucrului bine facut, dam semnalul ca suntem cu totii alaturi de Klaus Iohannis  si ca acordam sprijinul pentru cel care creeaza valoare. Fiecare vot conteaza si poate sa faca diferenta intre lege si hotie, intre fapte si vorbe, intre Romania lucrului bine facut si Romania coruptilor, mincinosilor si lacomilor aserviti lui Ponta. Presedintele trebuie sa fie un factor de echilibru, sa actioneze ca mediator si integrator, sa fie capabil sa genereze consens intre institutii si in societate si sa fie ferm in fata oricaror abuzuri si derapaje, ale oricui. Klaus Iohannis a demonstrat ca Sibiul este municipiul lucrului bine facut, dar din decembrie 2014 a venit timpul Romaniei lucrurilor bine facute.”

Sursa: oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279