ACTUALITATE

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la PREZIDENTIALE: „Daca ai dezamagit la Palatul Victoria, nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni!”

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la PREZIDENTIALE: „Daca ai dezamagit la Palatul Victoria, nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni!”

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la PREZIDENTIALE Daca ai dezamagit la Palatul Victoria, nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni!2

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura pentru alegerile prezidentiale, intr-un miting organizat de ACL in fata Guvernului.

„Daca nu ai valori si nu crezi in nimic cand esti la Palatul Victoria nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni”, a declarat candidatul ACL la adresa premierului Ponta.

Daca Victor Ponta a ales lansarea pe un stadion, evenimentul de lansare a candidaturii a lui KLAUS IOHANNIS are loc chiar in fata Guvernului condus de Ponta.

Iohannis a criticat lipsa de viziune a celor care conduc astazi Romania si faptul ca policienii isi pierd timpul cu spectacolul si mai putin cu faptele.

„Nu este usor sa vorbesc aici. E un moment special pentru mine. Nu m-am gandit ca voi fi aici nici in urma cu 30 de ani, and eram profesor, nici cu 15 ani in urma cand ajungeam primaul Sibiului. Nu imi imaginam ca eu profesor de liceu, cu nume de neamt ca voi fi aici in fata a milioane de sustinatori, cu o viziune pentru Romania. Democratia si libertatea au fasut posibil acest lucru. A venit vremea faptelor, sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, sunt un om al promisiunilor onorate, nu al spectacolului, construiesc, nu distrug. Viziunea mea este simpla: Romania lucrurlui bine facut”, a declarat Iohannis.

KLAUS IOHANNIS a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Victor Ponta si a setat o serie de contradictii intre candidatura sa si cea a lui Victor Ponta: un presedinte puternic vs. un presedinte manevrat din umbra, un presedinte constructiv, nu unul distructiv.

„Nu vreau ca cei de 30-40 de ani sa fie iarasi o generatie de sacrificiu. Inca nu este prea tarziu, dar peste 5 ani va fi”, a mai spus Iohannis. „Daca iti pasa de oameni iti respecti promisiunile oroiuunde. Nu conteaza ca estila Sibiu, la Bucuresti sau la Dorohoi. Daca nu ai valori si nu crezi in nimic cand esti la Palatul Victoria nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni. Vreau o tara care incurajeaza initiativa, nu care sufoca oamenii cu taxe si impozite”,a mai spus candidatul ACL pentru Cotroceni.

Sursa: realitatea.net


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279