SOCIAL

Klaus Iohannis se va intalni cu Papa Francisc, la Vatican

Klaus Iohannis se va intalni cu Papa Francisc, la Vatican

27375

Cuplul presidential Klaus si Carmen Iohannis se va intalni cu Papa Francisc, intalnirea urmand sa aiba loc in 15 mai, a dezvaluit sotia presedintelui.

Carmen Iohannis a declarat, luni seara, la intalnirea cu membrii comunitatii de romani din Italia ca va reveni, pe 15 mai, la Roma, pentru o vizita la Vatican.

”Venim la Vatican pe 15”, a spus Prima Doamna, intrebata de un preot cand va reveni in Italia.

Seful statului se afla, marti, in cea de-a doua zi a vizitei oficiale in Republica Italiana.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Dupa convorbirile cu presedintele Italiei, seful statului s-a intalnit cu Presedintele Senatului, Pietro Grasso.

Marti, in cea de-a doua zi a vizitei oficiale la Roma, presedintele Romaniei se va intalni, la ora 11.00 (ora Romaniei), la Palatul Chigi, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi.

La ora 16.00 (ora Romaniei), la Accademia di Romania, Klaus Iohannis se va intalni cu studenti romani din Republica Italiana.

Sursa: Mediafax

Foto: presidency.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349