ACTUALITATE

Klaus Iohannis si europarlamentarul Elmar Brok au discutat despre situatia geopolitica prezenta!

Klaus Iohannis si europarlamentarul Elmar Brok au discutat despre situatia geopolitica prezenta!

Klaus Iohannis si europarlamentarul Elmar Brok au discutat despre situatia geopolitica prezenta! 2

Primarul Klaus Iohannis a primit vizita europarlamentarului Elmar Brok, seful Comisiei pentru Afaceri Externe in cadrul Parlamentului European si membru al Partidului Popular European pentru a discuta despre campania pentru alegerile prezidentiale din Romania, cat si despre situatia geopolitica prezenta, mai ales in relatie cu situatia din Ucraina.

La randul sau, distinsul oaspete si-a exprimat bucuria de a fi venit in Sibiu, apreciind frumusetea orasului, dar si rezultatele administrative frumoase obtinute de primarul Klaus Iohannis.

De asemenea, distinsul oaspete a afirmat clar sustinerea sa si a multor membri ai Parlamentul European pentru candidatura domnului Klaus Iohannis la presedintia Romaniei, subliniind ca munca domnului Klaus Iohannis este apreciata, ca domnia sa are sustinere din partea multor membri ai Parlamentului European si ca vor avea un parteneriat cu domnul Klaus Iohannis in cazul in care domnia sa va deveni presedintele Romaniei, subliniind insa ca decizia apartine in intregime poporului roman.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349