ACTUALITATE

Klaus Iohannis spune ca ar fi fost mai bine sa fie mai putini candidati de dreapta!

Klaus Iohannis spune ca ar fi fost mai bine sa fie mai putini candidati de dreapta!

Klaus Iohannis spune ca ar fi fost mai bine sa fie mai putini candidati de dreapta!2

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat ca ar fi fost mai bine sa fie mai putini candidati de dreapta pentru a exista o mai buna concentrare.

Prezent vineri seara la Arad la o intalnire cu membrii PDL si PNL, respectiv peste 1.500 de participanti in Sala Expo Arad International, candidatul la Presedintie Klaus Iohannis a spus ca si-ar fi dorit o concentrare mai buna pe dreapta esicherului politic.

Intrebat de jurnalisti cum vede celelalte candidaturi de dreapta, Iohannis a spus ca nu crede ca va avea probleme.

„Sigur, ar fi fost mai bine sa avem o mai buna concentrare pe dreapta, sa avem mai putini candidati, dar poate data viitoare vom reusi. Eu sunt foarte increzator in ce vom face noi in campania electorala. Nu e nicio problema ca vom avea, probabil, un singur candidat pe stanga si mai multi pe dreapta”, a spus Iohannis.

Intrebat daca mai exista posibilitatea ca ACL sa isi schimbe candidatul, Iohannis a spus ca este „sigura” candidatura sa.

„Eu sigur nu mai dau inapoi. Candidatura mea este foarte sigura”, a spus Iohannis.

El s-a referit si la actiunea de strangere de semnaturi pentru candidatura, afirmand ca „merge foarte bine”, iar la Sibiu „sunt sute de semnaturi noi in fiecare ora”.

Iohannis a spus ca o prima centralizare a numarului de semnaturi va avea la sfarsitul acestei saptamani.

Klaus Iohannis se afla, vineri seara, la Arad, la invitatia primarului Gheorghe Falca. El s-a intalnit cu membrii partidelor care formeaza ACL, dar a avut si o intalnire privata cu oameni de afaceri.

In cursul serii, Iohannis va iesi pentru o scurta plimbare la doua evenimente care au loc in cartierele Micalaca si Vlaicu in cadrul Zilelor Aradului, respectiv doua spectacole folclorice.

Referitor la participarea sa la aceste manifestari, Iohannis a declarat presei ca in urmatoarea perioada, „cand se nimereste intr-un loc si acolo sunt sarbatori sau se intalnesc oamenii”, nu vrea sa le rateze.

„Nu ca sa fac eu acolo mare campanie electorala. Dar vreau sa intalnesc oameni, sa aflu ce spun ei, daca ma vor sau nu presedinte. In masura posibilului, voi merge, dar nu sa urc pe scena sa le tin discurs politic, ci doar sa-i intalnesc”, a spus Iohannis.

Zilele Aradului au inceput in 15 august si se vor incheia duminica. Pentru evenimentele culturale, artistice si sportive din cele zece zile ale manifestarilor, dar si pentru organizarea Targului Estival, Primaria Arad a alocat suma de 500.000 de lei de la bugetul local.

Seara de sambata este cea mai asteptata de catre aradeni, pentru ca pe o scena amenajata in incinta Strandului ”Neptun” vor urca Loredana, Nicole Cherry, Akcent, Puya si trupa Les Elephantes Bizares.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309