POLITICA

Klaus Iohannis: „Stirea prezentata de Antena 3 despre mine este o manipulare”!

Klaus Iohannis: „Stirea prezentata de Antena 3 despre mine este o manipulare”!

Klaus Iohannis Stirea prezentata de Antena 3 este o manipulare!2

In seara zilei de luni, 11 august a.c., in jurul orei 22:40, postul de televiziune Antena 3 a prezentat o stire conform careia eu as fi mers in vizita la presedintele Traian Basescu, la vila sa de protocol, a declarat presedintele PNL, Klaus Iohannis.

Ceea ce a facut Antena 3 reprezinta o manipulare si nu are nicio legatura cu realitatea.

In fotografiile prezentate de postul sus mentionat apare masina mea, in care ma aflam eu, dar acesta este singurul lucru adevarat. Eu nu am fost in vizita la presedinte, ci am participat la un eveniment organizat de domnul Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, la Vila Dante, resedinta detinuta de Ambasada Statelor Unite.

La aceasta manifestare nepublica, organizata in seara zilei de 10 iulie, cu ocazia incheierii mandatului in Romania a domnului Butcher, au participat mai multi diplomati de rang inalt din ambasade ale statelor occidentale.

Sunt surprins de difuzarea acestei informatii total false potrivit careia as fi avut o intalnire cu domnul presedinte Traian Basescu. Eu din 2008 nu am mai avut nicio intrevedere cu presedintele.

Din pacate, se incearca cu indarjire sustinerea unei campanii negative, bazate pe acuzatii complet false. Eu insa nu voi intra in acest joc. Asa cum am anuntat deja la momentul desemnarii mele in cursa prezidentiala, eu voi face o campanie curata, pozitiva pentru ca oamenii merita respect, nu dezinformare si minciuna.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275