EVENIMENT

Klaus Iohannis, zambitor dupa victoria Romaniei in Cupa Davis, dar un alt personal a atras mai multe priviri decat presedintele

Klaus Iohannis, zambitor dupa victoria Romaniei in Cupa Davis, dar un alt personal a atras mai multe priviri decat presedintele

iohannis-si-carmen-11(Foto: www.oradesibiu.ro)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a asistat, sambata, la meciul de dublu care a adus victoria jucatorilor pregatiti de Andrei Pavel, in confruntarea cu Israelul, in Cupa Davis.

Iohannis a urmarit meciul din loja, alaturi de sotia Carmen si de unul din organizatori, Marius Vecerdea si nu a refuzat nicio solicitare de a se poza alaturi de spectatori.

La final, presetintele i-a aplaudat pe Florin Mergea si Horia Tecau, dupa victoria clara, 3-0, in fata perechii israeliene Johathan Erlich/Edan Leshem.

La iesirea din Sala Transilvania, Johannis a spus ca „a fost un meci foarte bun, i-am felicitat pe jucatori”, dupa care a urmat in masina si a plecat.

Este posibil ca presedintele sa fie prezent si la jocurile din ultima zi, in care va sustine un joc demonstrativ si Victor Cornea, tanarul tenisman sibian alaturi de care Johannis juca la Sibiu.

ilie nastase, general la sibiuIn afara de Klaus Iohannis, un alt personaj a reusit sa atraga privirile spectatorilor din Sala Transilvania. Este vorba despre Ilie Nastase, care a venit imbracat in uniforma de general.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275