CULTURA

La cererea publicului, spectacolul „Jubileul” va mai avea o reprezentatie pe 15 decembrie!

La cererea publicului, spectacolul „Jubileul” va mai avea o reprezentatie pe 15 decembrie!

La cererea publicului, spectacolul ubileul va mai avea o reprezentatie pe 15 decembrie!1

La avanpremiera din 9 decembrie a spectacolului „Jubileul” dupa A.P. Cehov, regia Veronica Patru, sala a fost neincapatoare pentru toti cei care au dorit sa asiste la prima vizionare cu public a celei mai noi productii a Departamentului de Arta Teatrala al Universitatii „Lucian Blaga” Sibiu.

La finalul reprezentatiei, aplauzele si aprecierile venite din partea spectatorilor au convins organizatorii sa mai programeze un spectacol la Studioul CAVAS din cadrul Facultatii de Litere si Arte Sibiu, luni, 15 decembrie, ora 20:00.

“Jubileul” este o inlantuire de situatii comice ce se produc intr-o institutie bancara, in momentul aniversarii a 15 ani de la infiintare. Personajele care intra in scena vin sa puna diverse probleme directorului bancii, care trece prin situatii limita pe care reuseste mai mult sau mai putin sa le rezolve. Amanta, angajatele bancii, sotia, “creierul bancii”, femeia care vine sa-i ceara bani pentru ca barbatul i-a fost dat afara din serviciu, vin sa distruga cea mai frumoasa zi din viata personajului – ziua in care “comisia” va acorda un titlu important bancii si directorului.

luni, 15 decembrie, 2014, ora 20:00

la Studioul CAVAS din cadrul Facultatii de Litere si Arte Sibiu

avanpremiera II

JUBILEUL

adaptare dupa A.P. Cehov

REGIA: Veronica Patru; ASISTENTI REGIE: Catalin Patru si Ana Mujat; COREGRAFIA: Adriana Barza; DISTRIBUTIA: Claudiu Urse, Udrea Alexandru / Sebastian Dobrescu, Andreea Mosoiu, Alexandra Mihalache, Ioana Cosma, Fabiola Petri, Raluca Ivan / Oana Marin, Florentina Dumitru, Mihart Robert / Valeriu Iarca.

durata aproximativa: 1h10min

pret bilete: 10 lei; 5 lei

Biletele au fost puse in vanzare la Agentia Teatrului din bd. Nicolae Balcescu nr. 17.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279