POLITICA

La Sibiu, nimeni nu paraseste ACL. Si, capcana PSD pentru “traseistii tradatori”.

La Sibiu, nimeni nu paraseste ACL. Si, capcana PSD pentru “traseistii tradatori”.

Liderii ACL Sibiu Nicolae Neagu si Raluca Turcan au declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca niciun ales local PNL sau PDL nu va trece pleca la un alt partid. Potrivit Ralucai Turcan, alesii locali ai ACL Sibiu si-au “reinnoit in unanimitate angajamentele cu PNL si PDL”.

“Nu exista nicio situatie in care vreun primar, consilier local sau judetean sa isi doreasca sa treaca la PSD sau vreun alt partid. Cu totii au s-au angajat sa nu isi tradeze partidele”, a declarat Turcan. La randul sau, senatorul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu spune ca Ordonanta 55 este, de fapt, «o capcana pentru traseistii tradatori», deoarece acestia isi vor pierde in orice situatie mandatul. «Oricum Ordonanta va fi declarata neconstitutionala, insa mai exista o problema. Legea care interzice migratia politicienilor este doar suspendata. In momentul in care trec cele 45 de zile ale ordonantei, cei care au schimbat partidul vor fi raportati, din nou, la lege. Or, legea spune clar ca un ales local nu poate sa schimbe partidul pe listele caruia a fost ales”, a explicat Neagu. Liderii ACL Sibiu mai sustin ca, in cazul in care Avocatul Poporului nu va ataca la Curtea Constitutionala Ordonanta 55, atunci vor strange 10.000 de semnaturi care il vor obliga pe Avocatul Poporului sa faca acest demers.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279