CULTURA

Lansari de carte la Targul National de Carte si Revista religioasa

Lansari de carte la Targul National de Carte si Revista religioasa

Sase lansari de carte sunt programate, astazi, la Targul National de Carte si Revista Religioasa de la Sibiu, singura manifestare de acest fel din tara.

targul-national-de-carte-si-revista

Printre titluri se afla doua volume semnate de Doina Blaga: „Firimituri de Iubire- Teologie si bucatarie pentru omul simplu” si „De vorba cu Omulet”, ”O introducere in crestinism” de Razvan Codrescu, si o carte despre parintele Teofil Paraian.

Pana duminica, la Biblioteca Astra din Sibiu, isi prezinta oferta 22 de edituri si redactii de publicatii cu tematica religioasa.

Pe langa lansari cu cele mai noi aparitii editoriale in domeniu, au loc conferinte si dezbateri pe diverse teme culturale, expozitii si concerte de muzica religioasa.

Targul National de Carte si Revista Religioasa de la Sibiu este deschis pana duminica, zilnic intre orele 10,00-20,o00, intrarea fiind libera, a transmis corespondentul Radio Romania.

Sursa: Rador, Foto: Basilica.ro

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309