ADMINISTRATIE

Liceul de Arte ramane in actuala cladire

Liceul de Arte ramane in actuala cladire

Liceul de Arte din Sibiu va ramane in cladire in care a functionat si pana acum, a anuntat primarul Klaus Johannis, care a luat decizia de a prezenta aceasta solutie in Consiliul Local, dupa discutiile putrate cu toti cei implicati.

liceul de arte sibiu”Voi propune Consiliului Local ca Liceul de Arte să rămână în aceeași locație”, a declarat Johannis.

Decizia vine dupa ce, in ultimele saptamani, elevii si profesorii de la Liceul de Arte au protestat vizavide mutarea institutiei intr-o alta cladire, cea a fostului Liceu Carol I, pe strada Pedagogilor. Johannis a explicat ca s-a luat in discutie schimbarea locatiei liceului dupa ce, tot din partea dascalilor, a primit solicitari motivate prin faptul ca actuala cladire nu mai corespunde nevoilor liceului. Primarul a precizat insa ca, decizia de a ramane in locatia actuala este una definitiva. “Eu nu voi mai aborda aceasta chestiune”, a spus Klaus Johannis.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349