SOCIAL

Licitatie organizata pentru ocuparea a patru spatii de comercializare de la intrarea in Gradina Zoologica Sibiu!

Licitatie organizata pentru ocuparea a patru spatii de comercializare de la intrarea in Gradina Zoologica Sibiu!

Licitatie organizata pentru ocuparea a patru spatii de comercializare de la intrarea in Gradina Zoologica Sibiu!2

Serviciul de Administrare a Domeniului Public si Privat al municipiului Sibiu organizeaza in data de 11 noiembrie 2014 o licitatie pentru ocuparea a patru din cele 15 spatii de comercializare a produselor alimentare si nealimentare, spatii situate pe aleea care duce spre intrarea principala in Gradina Zoologica Sibiu.

Procedura va avea loc in data de 11 noiembrie 2014, la ora 12, in sala nr. 123 din cadrul Primariei Municipiului Sibiu, cu sediul pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3. Caietul de sarcini se poate obtine gratuit pana in data de 7 noiembrie, la ora 12, de la sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat al municipiului Sibiu situat in cladirea de pe Bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera 20. Pentru a se inscrie, participantii trebuie sa achite o taxa de participare de 525 de lei si o garantie de participare la licitatie de 525 de lei. Pretul de pornire este de 5.256 lei / mobilier si terenul aferent acestuia / an. Pasul de strigare este de 100 lei.

Obiectul licitatiei este acela de a da spre inchiriere spatii mobilate de vanzare a produselor alimentare (pop-corn, vata de zahar, porumb fiert, inghetata, bauturi racoritoare, produse de patiserie si dulciuri gata preparate) sau produse nealimentare (jucarii, artizanat, souveniruri, bijuterii si produse handmade).

Reamintim ca aceste 15 spatii de comercializare functioneaza din luna august a anului 2013. De atunci si pana in prezent, serviciul public amintit a incasat peste 102.000 de lei, beneficiul crearii acestor spatii fiind acela de a ordona zona.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279