SOCIAL

Liderii religiosi ai lumii s-au reunit la Essen si New York pentru a gasi puncte comune in pastrarea pacii

Liderii religiosi ai lumii s-au reunit la Essen si New York pentru a gasi puncte comune in pastrarea pacii

[New York] Full shot of Attendants inScriptures  Dialogue

Zeci de lideri ai mai multor culte religioase – crestinism, islam, jainism, Sikhism, Baha’i, Budismul Zen – au participat la doua intalniri organizate de “Alianta pentru Pace a Religiilor  si Dialog “, la Essen, in Germania si la New York, in Statele Unite ale Americii.

“Au fost dialoguri fructuoase pentru toti cei preznti. Fiecare reprezentant si-a exprimat liber  ideile ce guverneaza religia pe care o reprezinta, totul in dorinta de a aprofunda intelegera ei de catre ceilalti si, ca scop final, consolidarea pacii”, se arata intr-un comunicat al Heavenly Culture World Peace Restoration of Light (HWPL).

Aceasta miscare a reprezinta o continuare a Tratatului de pace semnat in septembrie 2014, la Alianta Mondiala a Religiilor „Pace (WARP) Summit-ul de la Seul, Coreea de Sud.

Este, de asemenea, in conformitate cu recenta adresa pe care presedintele Barack Obama a transmis-o ministrilor din peste 60 de tari, la Summit-ul de la Casa Alba. El a subliniat faptul ca menirea tuturor religiilor este de a aduce oameni de diferite credinte impreuna si de a lucra pentru pace.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349