ACTUALITATE

Lotul 3 al autostrazii Orastie – Sibiu va fi gata in 15 noiembrie

Lotul 3 al autostrazii Orastie – Sibiu va fi gata in 15 noiembrie

Lotul 3 al autostrazii Orastie – Sibiu, singurul care mai trebuie dat in folosinta intre cele doua localitati, va fi gata in 15 noiembrie, conform angajamentului luat de constructorul italian, a declarat, joi, la Simeria, intr-o conferinta de presa, ministrul Transporturilor, Dan Sova.autostrada

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a inspectat, joi, tronsoanele de autostrada Arad – Nadlac, Lugoj – Deva si Orastie – Sibiu, anuntand ca Lotul 3 al autostrazii Orastie – Sibiu, singurul care mai trebuie dat in folosinta intre cele doua localitati, va fi gata in 15 noiembrie, anunta Mediafax.

„Au cerut pentru lucrari suplimentare 365 de milioane de lei si au primit 26 de milioane de lei. Adica au pierdut. Se incadreaza in prevederile contractuale. Au primit o extensie de timp pana in noiembrie 2014. Vreau sa ne intelegem bine: data de 15 noiembrie 2014 nu este o data stabilita nici de mine, nici de CNADNR, ci este stabilita de Completul de Arbitraj. (…) Angajamentul lor scris este ca pana in iulie termina cei 16 kilometri care sunt neafectati de alunecari, iar cei 6,7 kilometri afectati de alunecarile de teren, pana in noiembrie”, a afirmat, intr-o conferinta de presa, ministrul Sova.

Premierul Victor Ponta declara, in 4 aprilie, ca lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Orastie va fi finalizat in acest an, iar compania de constructii care realizeaza acest tronson s-a angajat sa il termine fara noi sume de bani din partea statului roman, termenul fiind luna decembrie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309