ACTUALITATE

Lovit pentru o bucată de pământ, un sibian a ajuns în stare gravă la spital

Lovit pentru o bucată de pământ, un sibian a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat din județul Sibiu a ajuns în stare gravă la spital, dupa ce a primit un pumn în față, pentru o bucată de pământ, iar când a căzut s-a lovit la cap de un podeț de beton.
Nevasta barbatului de 60 de ani spune că agresorii, doi ciobani din localitate, ar fi fost indemnati sa le faca rau de un var al victimei, cu care se razboiesc de mai multă vreme pentru o bucată de pamânt. Poliția încearcă acum să lămurească lucrurile.
Soții Natea s-au mutat la țară, în vechea casă părintească, acum 2 ani, când au iesit la pensie. De atunci sunt în conflict deschis cu rudele care au folosit pământul câtă vreme ei au trăit la oraș.
Maria Natea, soția victimei: „Ne-a spus că ori ne bate de ne omoară, ori plecăm din sat”.
Zis și faăcut, povesteste femeia. Zilele trecute, doi ciobani i-ar fi luat la bataie pe motiv ca dulăul lor umblă liber și le sperie oile.
Maria Natea, soția victimei: „I-au dat un pum în frunte și a căzut cu capul de beton. Din momentul în care a căzut jos nu a mai vorbit, ochii nu și i-a mai deschis, nimic.”
Decebal Todăriță, purtator de cuvânt Spitalul Municipal Sibiu:
„A fost necesară intervenția în cadrul secției de terapie intensivă unde a primit îngrijiri de specialitate”. Agresorii susțin că au fost provocați și că n-au avut intenția să-l lovească pe barbat atât de tare. Presupușii instigatori neagă că ar avea vreo legatură cu acest incident. Soția victimei regretă acum că s-a mutat la țară.
Deocamdată, poliția a deschis un dosar penal pentru lovire, dar încadrarea s-ar putea schimba în vătamare corporală sau chiar tentativa de omor.
Sursa:http://www.protv.ro/

Sursa foto: novatv.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349