ACTUALITATE

Lucrări de reparare a gropilor din carosabil, a rețelelor de apă și canalizare

Lucrări  de reparare a gropilor din carosabil, a rețelelor de apă și canalizare

Lucrări de reparare a gropilor din carosabil
Pe 18 străzi din Sibiu urmează să se efectueze lucrări de reparare a gropilor din carosabil, începând cu data de 2 martie. Traficul nu va fi restricționat.
„În urma unei proceduri de licitație contractul pentru reparațiile gropilor apărute în carosabil a fost atribuit firmei SC Hidroconstrucția SA, la un preț de 187.153,20 lei, plata urmând să se facă în funcție de lucrările efectiv executate și pe bază de comenzi. Prima comandă în baza acestui contract a fost deja emisă, pentru un număr de 18 străzi: Ștrandului, Transilvaniei, Moldovei, Râului, Malului, Cibinului, Alba Iulia, Maramureșului, bulevardul Victoriei, Mitropoliei, Abatorului, Nicolae Teclu, bulevardul Coposu (în zona podului Gării), bulevardul Vasile Milea, Vasile Aaron, Săcel, Calea Șurii Mici, Henri Coandă”, se precizează în comunicatul de presă.
Constructorul are obligația să semnalizeze corespunzător lucrările și să țină cont de condițiile meteo.
Strada Iosif Velceanu intră-n reparații
Pe strade Iosif Velceanu din Sibiu vor avea loc lucrări de modernizare a rețelei de apă și canalizare, din data de 7 martie.
„În perioada lucrărilor care se vor desfășura pe parcursul a două luni traficul va fi închis, circulația urmând să fie deviată pe rute ocolitoare – străzile Gârlei, Moldovei, Ștrandului, Transilvaniei sau Vasile Cârlova. Valoarea contractului semnat cu firma SC Instal Group SRL este de 747.541,20 lei”, conform comunicatului de presă.
Lucrari carosabil
Sursa foto: dnctrafic.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279