ADMINISTRATIE

Lucrari de reparatii pe strazile Henri Coanda, Gradinarilor, Lalelor si General Praporgescu!

Lucrari de reparatii pe strazile Henri Coanda, Gradinarilor, Lalelor si General Praporgescu!

Lucrari de reparatii pe strazile Henri Coanda, Gradinarilor, Lalelor si General Praporgescu!2

Noul sens giratoriu de pe Calea Dumbravii, din zona intrarii principale in Cimitirul Municipal, este functional de vineri, 26 septembrie, traficul in zona desfasurandu-se in conformitate cu regulile aplicabile intr-un sens giratoriu.

Lucrarea a fost realizata de SC DPC SA, contractul avand o valoare de aproximativ 330.000 de lei. In cadrul acestuia au fost realizate si racordurile cu strazile adiacente, au fost mutati stalpii de iluminat, reamenajate bordurile, create insulele si reamenajat carosabilul.

In aceasta saptamana au inceput lucrarile de reparatii pe strada Henri Coanda. Aceasta strada face parte din pachetul de strazi licitat de Primaria Sibiu pentru executia de reparatii, constructorul declarat castigator fiind asocierea SC DPC SA- SC Comtram SA – SC Geiger Transilvania SRL. Pe aceasta strada vor fi montate noi borduri, vor fi reparate trotuarele si va fi reabilitat carosabilul, lucrarile urmand sa se incheie la sfarsitul lunii noiembrie. In aceasta prima etapa constructorul va lucra la borduri si trotuare astfel ca parcarea va fi complet interzisa pe trotuar si langa bordura, cu exceptia parcarilor amenajate in fata unitatilor de productie din aceasta zona, masinile care impiedica executia lucrarilor urmand sa fie ridicate.

Lucrari de reparatii au inceput si pe strazile Gradinarilor, Lalelelor si General David Praporgescu, parte a aceluiasi contract mentionat mai sus. Pana in data de 15 octombrie pe aceste strazi va fi inlocuit stratul asfaltic de uzura.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275