SOCIAL

Lucrari finalizate la Colegiul Tehnologic “Avram Iancu”!

Lucrari finalizate la Colegiul Tehnologic “Avram Iancu”!

Lucrari finalizate la Colegiul Tehnologic Avram Iancu2

Municipalitatea continua lucrarile la cladirile in care functioneaza unitatile de invatamant preuniversitar de stat pentru ca acestea sa fie pregatite de inceperea noului an scolar.

Lucrarile la Colegiul Tehnologic Avram Iancu au fost finalizate in aceasta saptamana. Lista de investitii planificata pentru acest an a inclus si lucrarile de reparatii ale acoperisului si fatadei acestei cladiri situate pe strada Movilei.

Lucrarile prevazute prin contract au insumat o valoare de 541.506,04 lei. In perioada 19 mai – 18 august, constructorul a desfacut tencuielile degradate de pe fatada si tencuiala de pe soclul cladirii, a refacut stratul de tencuiala si a aplicat zugraveala. Pe soclu a fost aplicata o tencuiala speciala de asanare pentru a asigura si izolatia. De asemenea, ferestrele au fost inlocuite cu unele confectionate din lemn stratificat si geam termopan. Acoperisul cladirii a fost si acesta reparat acolo unde astfel de lucrari au fost necesare.

De la inceputul anului pana in prezent au fost finalizate urmatoarele lucrari in valoare de peste 2.700.000 de lei: reabilitarea fatadei si inlocuirea tamplariei la gradinita nr. 20; amenajarea unei rampe la scoala nr. 8; restaurarea ferestrelor la Colegiul National Samuel Brukenthal; amenajarea unui sistem de drenaj, a hidroizolatiei si reabilitarea sistemului pluvial la gradinitele nr. 5 si 14; modernizarea instalatiei interioare de apa la gradinita nr. 5; reabilitarea spalatoriei gradinitei nr. 15, reabilitarea instalatiei termice si a sistemului de alarma la gradinita nr. 22, reabilitarea gardului la gradinita nr. 33, inlocuirea instalatiei termice si a celei de gaz la gradinita nr. 38; montare tamplarie PVC la gradinta 42 si la scolile generale I.L. Caragiale, Regele Ferdinand, nr. 1, nr. 8 si nr. 25; amenajarea sistemului si zidului anti-incendiu la scoala nr. 2; refacerea instalatiei electrice la scoala nr. 20; amenajarea unui paratrasnet, refacerea instalatiei electrice si instalarea unui sistem de supraveghere video la scoala generala nr. 23; amenajarea de rampe, un grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati si refacerea scarilor exterioare la Liceul C. Noica; refacerea invelitorii la scoala nr. 10.

Urmatoarele lucrari sunt programate sa se incheie la sfarsitul lunii septembrie, valoarea acestora fiind de 3.531.000 lei: realizarea termosistemului fatadei salii de sport de la Colegiul National Andrei Saguna; amenajarea sistemului pluvial si reabilitarea gardului la gradinita nr. 29; inlocuirea centralei termice si a instalatiei aferente la Colegiul O. Goga; refacerea soclului fatadei Colegiului Gh. Lazar; modernizarea instalatiei de gaz la gradinitele nr. 14 si nr. 37; refacerea termosistemului fatadelor atelierelor Colegiului Tehnic Energetic; reabilitarea grupurilor sanitare la scoala nr. 21; amenajarea de sali de clasa la Colegiul Economic G. Baritiu; restaurarea fatadei si inlocuirea tamplariei la gradinita nr. 16; reabilitarea salii de sport a scolii nr. 2 si amenajarea de sali de clasa pentru invatamantul in sistem dual la Colegiul Tehnic Independenta.

Procedurile de achizitie a contractelor de lucrari sunt in curs pentru alte trei lucrari: recompartimentarea grupurilor sanitare de la Liceul O. Ghibu; inlocuirea tamplariei la Grupul Scolar de Constructii Carol I; amenajarea de rampe pentru persoane cu dizabilitati la Colegiul Tehnic Terezianum. Valoarea estimata a acestor lucrari este de 285.000 de lei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349