SPORT

MAFIA FIFA SCOASA LA SUPRAFATA! ASA CEVA RAR MAI INTALNESTI!

MAFIA FIFA SCOASA LA SUPRAFATA! ASA CEVA RAR MAI INTALNESTI!

MAFIA FIFA SCOASA LA SUPRAFATA! ASA CEVA RAR MAI INTALNESTI!3

Mafia FIFA a fost scoasa la suprafata in emisiunea lui John Oliver, unde vei gasi raspunsuri despre protestele oamenilor din Brazilia sau despre coruptia de la FIFA privind organizarea CM 2022 Qatar. (VIDEO la final)

Fotbalul este o religie

John Oliver: As vrea sa va vorbesc in seara aceasta despre principiul carnatului, despre teoria care spune ca daca iti place ceva nu incerca sa afli cum a fost facut. Asa ca in seara asta vreau sa va arat carnatul meu preferat, asteptati, asteptati, asteptati… acesta este carnatul meu: Cupa Mondiala 2014!

Oh Dumnezeule Mare! Ok! Cupa Mondiala a inceput saptamana asta si sunt in extaziat si contrariat despre asta. Stiu ca in SUA fotbalul este ceva la care iti duci fiica de 10 ani, dar pentru mine si pentru ceilalti de pe Pamant este un pic mai important.

John Oliver: Dar sa stiti ca nu exagereaza. Cand David Beckham si-a facut tatuajul cu Iisus, raspunsul majoritatii fanilor de fotbal a fost:

„Este o mare onoare pentru Iisus!”, „Asta trebuie sa fie o mare onoare pentrul El”

Aici este motivul pentru care sunt atat de contrariat… Cupa Mondiala este unul dintre lucrurile mele preferate, dar ea este organizata de baietii astia de la FIFA. Ar trebui sa o cunoasteti mai degraba dupa numele Federation Internationale de Footbal, sau acel joc video pe care il aveti acasa. Pentru spectatorii americani care nu au auzit niciodata sa se vorbeasca despre asta, FIFA este o organizatie de un comic… grotesc. De fapt, sa-i spui cuiva pentru prima data despre cum functioneaza FIFA este ca si cum i-ai arata videoul ala cu „Doua fete si o cupa”, dar merita, numai ca sa le vezi fetele terifiate ale acestor persoane.

“Fotbalul a devenit o religie in Brazilia. In Columbia fotbalul este o religie. Fotbalul este o religie si aici. Soccerul sau fotbalul cum ii spunem noi este o religie…”

Continuarea DEZVALUIRILOR pe site-ul dedicat Cupei Mondial 2014 FIFA2014.BRASIL.RO!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349