SHOPPING

Magazin din Mall luat cu asalt de sibieni. In cateva ore n-a mai ramas nimic

Magazin din Mall luat cu asalt de sibieni. In cateva ore n-a mai ramas nimic

domo

Unul din cele mai mari magazine de aparatura electrocasinca si IT din Sibiu isi inschide portile. Este vorba despre magazinul DOMO din Promenada Mall, dupa ce compania care opereaza brandul a decis sa restranga activitatea si sa ramana doar in comertul online.

Reducerile de pret au ajuns chiar si la 90% la unele produse, insa majoritatea discounturilor s-au situat intre 40%  si 60%. Cu toate ca lichidarea de stoc nu a fost anuntata decat pe site-ul magazinului, vestea a mers repede si, in doar cateva ore rafturile magazinului din Sibiu era goale. Anuntul de lichidare de stoc a venit pe neasteptate chiar si pentru angajati. ”Stiam ca urmaza sa ne intre ceva reduceri, dar nu ca vor fi atat de mari. Reducerile au intrat vineri noaptea, iar sambata eu am fost libera.Cand am venit la serviciu nici nu stiam ce s-a intamplat, am vazut magazinul gol”, a dezvaluit una din angajate.

Vanzari chiar si pe ”datorie”

Sibineii au profitat de ocazie si au cumparat tot ce au avut, sau nu, nevoie. ”Am intrat din intamplare in magazin, nu stiam de reduceri. Cand am vazut preturile, am cumparat cam tot ce aveam nevoie pentru bucatarie. Urmeaza sa ne mutam la casa si, chiar daca va mai dura constructia, nu am vrut sa ratam ocazia de a lua aparatura la jumatate de pret. Am vazut ca s-a dat chiar si pe datorie daca achizitionai mai multe produse. Erai scris pe carnetel si plateai diferenta cand venea soferul cu marfa”, a explicat una din clientele magazinului.

Cele mai cautate articole au fost laptop-urile, televizoarele si aparatura de bucatarie. ”Am avut produse care aveau preturi mari si nu s-au vandut, dar acum, le-am dat urgent. Spre exemplu, un sertar termic. L-am avut la pretul de 1200 lei, iar acum pretul lui a ajuns la 299 lei. La fel si la televizoare, in special cele Smart. Toate s-au dat ca painea calda. Practic, cine dorea un produs trebuia sa ia pretul din raft si sa mearga la casa pentru ca daca se intorcea, nu il mai gasea”, a povestit un alt angajat.

Domo, 75 de magazine in Romania

Retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucatori din piata locala de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, portivit zf.ro. Compania a decis sa renunte la cele 75 de magazine si sa ramana cu unul singur, pe online.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275